Arriba una nova edició del Drap-Art, el festival internacional de reciclatge artístic de Catalunya

Autor/Font: AJUNTAMENT.BARCELONA.CAT
drap-art
Fins al 3 de gener, el CCCB acull exposicions col·lectives d’obres d’art i objectes de disseny realitzats amb materials reciclats | Font: Ajuntament de Barcelona

Per Nadal torna el festival internacional de reciclatge artístic de Catalunya amb l’exposició Col·lectiva Drap-Art’15 i les clàssiques fires de Nadal i Reis al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Fins al 3 de gener, el CCCB acull exposicions col·lectives d’obres d’art i objectes de disseny realitzats amb materials reciclats, així com intervencions en l’espai públic, l’espai de reflexió, el tradicional mercat d’art i disseny, tallers participatius, espectacles, audiovisuals i cinema del medi ambient.

També hi participaran artistes convidats en col·laboració d’entitats, galeries i curadors independents especialitzats. El programa del Drap-Art’15 també inclou tallers i espectacles infantils, taules rodones, concerts i performances.

Al vestíbul principal del CCCB hi estarà present durant dos caps de setmana la clàssica fira de Nadal (18, 19 i 20 de desembre) i Reis (2 i 3 de gener) amb productes de reciclatge creatiu.

Com a incentiu especial, Drap-Art’15 comptarà per setè any consecutiu amb el Premi Residu’Art, atorgat pel grup HERA en les categories “Artista emergent” i “Artista professional”.

El Drap-Art és una associació sense ànim de lucre amb més de 20 anys d’història i fundada a Barcelona, que promou el reciclatge creatiu amb l’organització de festivals, exposicions, mercats i tallers.