Guanyem-hi tots, el donar i rebre de les entitats

Autor/Font: JOVECAT.GENCAT.CAT

Sabies que pots col·laborar en els projectes de les entitats socials? Ets una entitat i necessites cobrir una necessitat? El nou web de la Federació Catalana de Voluntariat Social actualitza el programa que ja fa 25 anys que gestiona i que fa coincidir al mateix espai ofertes i demandes.

guanyem-reciclatgeEl portal ‘Guanyem-hi tots’ dóna més visibilitat als estocs de les empreses i altres materials cedits per a distribuir-los entre les entitats federades que els necessitin. D’aquesta manera s’aconsegueix facilitar l’accés al servei i, sobretot, contribuir al reciclatge de material allargant la vida útil dels productes. Tant empreses com particulars poden col·laborar amb les donacions, que es destinaran a cobrir necessitats de les entitats que formen part de la Federació. T’expliquem con funciona.

Sóc una empresa o un particular i vull fer una donació

Si disposes d’algun producte en bon estat que ja no necessites al portal hi trobaran un destinatari. Si tens cadires, taules, televisors, ordinadors, roba de treball, armaris, instruments o qualsevol cosa que creguis que pot fer servei a una entitat, i a tu ja no et fa falta, només t’has de registrar al portal i omplir una senzilla fitxa. És imprescindible que facilitis les teves dades personals i les característiques del producte que vols donar. Des de Voluntaris.cat es posaran en contacte amb tu per verificar la donació i activar-la. En el termini aproximat d’una setmana el teu producte tindrà destinatari.

Sóc una empresa o un particular i vull cobrir una demanda

Si navegant pel portal has vist alguna demanda que creus que pots cobrir, clica al botó “Cobrir demanda” i deixa les teves dades. La Federació contactarà amb tu i farà de mediadora entre tu i l’entitat beneficiària.

Som una entitat social i volem fer una sol·licitud

Necessiteu cadires per les sales de l’entitat? Us heu quedat sense impressora i us fa falta per imprimir les activitats que feu pels vostres usuaris? Necessiteu un projector per les vostres activitats de formació?
Registreu-vos i ompliu la fitxa amb la vostra demanda. Voluntaris.cat es posarà en contacte amb vosaltres per verificar la demanda i publicar-la. Un cop publicada tothom podrà veure-la perquè es pugui cobrir.

La responsabilitat social és un compromís que ens afecta a tots i totes. El model de gestió d’empreses i organitzacions que es basa en criteris responsables en els àmbits econòmic, social i ambiental contribueix a construir una societat millor.

Participant a la iniciativa de Voluntaris.cat tots hi sortim guanyant!