Anota’t un punt! Nou punt verd al Mercat del Ninot

Autor/Font: AJUNTAMENT.BARCELONA.CAT
Punt-Verd-Ninot
Utilitzant els punts verds contribuïm a millorar el procés de reciclatge i ajudem a preservar el medi ambient | Font: Ajuntament de Barcelona

Mai no havia estat tan fàcil reciclar al teu barri. A partir del dia 8 de febrer, porta els residus que no es poden llençar als contenidors del carrer al Punt Verd de Barri del Mercat del Ninot.

Els punts verds serveixen per desfer-nos dels residus que no podem llençar als contenidors que trobem al carrer. Utilitzant els punts verds contribuïm a millorar el procés de reciclatge i ajudem a preservar el medi ambient.

Punt verd de barri

Són instal·lacions mediambientals de dimensions reduïdes i situades dins la trama urbana. Estan pensades per als residus domèstics de menor volum.

El que s’hi pot portar: roba, calçat, cartutxos de tinta, tòners, aparells elèctrics i electrònics, olis de cuina, cables elèctrics, pneumàtics petits, aerosols i esprais, bateries de cotxe, cosmètics, radiografies, piles, olis de motor, pintures i vernissos, fluorescents i bombetes, ampolles de cava, càpsules de cafè monodosi (plàstic i alumini), etc.

El que no s’hi pot portar: residus industrials especials, tòxics i perillosos, residus sanitaris, residus orgànics, restes vegetals, runes, mobles i trastos, i restes de fustes.

L’horari del punt verd és de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h i de 16 a 19.30 h, diumenges i festius tancat.