Continuem fomentant la sostenibilitat mediambiental

Autor/Font: ARENYSDEMAR.CAT
gots_compostables
S’han subtituït les ampolles d’aigua de plàstic habituals que utilitzen els càrrecs electes durant la celebració de les sessions plenàries per ampolles de vidre i l’ús de gots 100% compostables i transparents | Font: Ajuntament d’Arenys de Mar

Els Plens municipals han estat objecte de la darrera acció que ha portat a terme l’Ajuntament d’Arenys de Mar per fomentar la sostenibilitat i la reducció de residus.

En aquest sentit, s’han subtituït les ampolles d’aigua de plàstic habituals que utilitzen els càrrecs electes durant la celebració de les sessions plenàries per ampolles de vidre i l’ús de gots 100% compostables i transparents, elaborats amb polímer de bla de moro (PLA). Són gots, per tant, que es poden reciclar amb la fracció orgànica dels residus municipals i es poden compostar.

El seu ús, juntament amb les ampolles de vidre, eviten la utilització del plàstic convencional, que, si bé també es pot reciclar, és un material molt menys sostenible i amb una eficiència menor en el seu procés de reciclatge, a diferència del vidre, que és reciclable al 100%.