Envasos metàl·lics provinents de la fracció Resta separats, embalats i llestos per ser enviats a un recuperador de metalls | Font: Josep Pagans-Clipmèdia Comunicació
Interior de la nau d’estabilització | Font: Josep Pagans-Clipmèdia Comunicació
Sala de control de l’Ecoparc 4 | Font: Josep Pagans-Clipmèdia Comunicació
Interior de l’Ecoparc 4. A la part inferior de la imatge, els materials valoritzables de la fracció Resta surten en forma de bales premsades | Font: Josep Pagans-Clipmèdia Comunicació
Panells didàctics dirigits als ciutadans i escoles que visiten l’Ecoparc per conèixer de primera mà el seu funcionament | Font: Josep Pagans-Clipmèdia Comunicació
El disseny de l’Ecoparc 4 pretén reduir al mínim el seu impacte visual i paisatgístic. A la nau blanca s’allotja la planta de bioestabilització | Font: CESPA
Uns cargols d’Arquimedes remenen les piles de matèria orgànica per airejar-les i aconseguir una maduració uniforme del compost | Font: Josep Pagans-Clipmèdia Comunicació
Els colors de la façana de l’Ecoparc 4, a més de contribuir a una integració visual amb l’entorn, reprodueixen les notes del Virolai | Font: Josep Pagans-Clipmèdia Comunicació