Qui som

El portal Residu és recurs té com a punt de partida el llibre De residu a recurs. 20 anys de gestió de residus a Catalunya (2013).

El destí de llibres aquest és, sens dubte, a les xarxes socials i la seva vocació és d’actualització permanent.

El projecte s’ha concebut com un lloc web de reportatges i opinió sobre el món del residu al recurs, de l’economia circular, i dels seus diferents àmbits de treball. Un site dinàmic, visual, de disseny flexible i atractiu i sobretot fàcil de gestionar.

Alhora, com a portal web no institucional, permetrà visualitzar les apostes i els avenços de les empreses i canalitzar millor les oportunitats d’organitzacions i plataformes des de la seva perspectiva de comunicació.

Per mitjà de les seves pàgines s’informarà els usuaris sobre els últims projectes de les empreses, les organitzacions, les plataformes i les administracions dedicats “al servei de l’economia circular”.

Les línies d’actuació impulsades per l’Administració, la resposta i les iniciatives del sector, més enllà dels assoliments puntuals, també es destacaran com a notícies i agenda, a través d’una tria d’allò que diu la premsa.

L’EQUIP

Direcció
Ramon Balasch

Direcció tècnica
Mònica Genestar

Redacció i documentació
Conchi Jiménez
Elena Olmos
Jordi Royo

Producció
Clipmèdia Comunicació

Programació i sistema:
Webtecnet